~My WoRLd iS a BeTTeR pLaCe bEcAuSe oF U!!!

By: Ikram Yatie Maira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Apr-2009 15:38 Email | Share | | Bookmark
CHERATING TRIP

 
 
 
View all 66 photos...


Tuesday, 17-Mar-2009 03:47 Email | Share | | Bookmark
HUMAIRA - 6 MONTHS PNEUMOCOCCAL INJECTION

baru sampai kjmc
nak ikut mamaaaa
lepas la ayah, maira nk ikut mama
View all 18 photos...
Selasa Pagi (17/3/09) - Mama dgr maira batuk dan ada bunyi kahak, mama ckp dgn ayah jom la bwk anak gi klinik, sbb batuk ni kalo dibiarkan haa habiskan kaum2 nyer seperti (selsema, demam) akan berlumba2 nk dtg bertandang... hehehe ..

Setibanya di KJMC, Doktor Syed pun check la dada, dlm hidung, dlm mulut, siap teropong lg kata doktor clear takde pape tekak pun tak merah, suhu badan pun ok, jadi tak perlu la amik antibiotik. Doctor cuma bagi ubat batuk dan kahak utk Humaira.. Lega hati mama..

Since Humaira sihat doktor suggest terus amik PNEUMOCOCCAL INJECTION, nnti tak payah dtg byk kali, dan doktor juga pesan ubat untuk injection ni kuat skit maby akan demam..huhu

Mcm biasa Humaira rileks je bila jarum menyucuk peha nyer yg gebuss ituu.. oleh kerana doktor ckp maby akan demam cpt2 mama kasi ubat demam pada Humaira selepas injection tu..

Yahoo! 1st dose dh dibuat, lepas ni Humaira kene amik 2nd dose pada usia 8bln dan last dose pada usia 13bln..

Total cost utk injection ni around RM339.00...

Thanks Doc



Friday, 13-Mar-2009 13:34 Email | Share | | Bookmark
Humaira's new besfren - Push Walker

Mggu depan 21/3/09 Humaira genap 6bln, tapi telatah dan gelagat dia bkn main lagi.. sekarang dh tak moh meniarap asyik nk main dgn push walker saje...letih la opahnyer nk melayan kerenah humaira di siang hari.. disebabkan siang byk sgt keje yg humaira buat, mlm2 dia tido dgn lena ... mama pun lena juga diulit intan.. kekekekek














Saturday, 28-Feb-2009 10:00 Email | Share | | Bookmark
Humaira 5mths Injection

6.25kg
maira usha nurse
mama kenapa kene duduk dlm ni???
View all 24 photos...

mamaaaaa jarum dh datang..........

ermmmm tak sakit pun......


Sunday, 22-Feb-2009 09:00 Email | Share | | Bookmark
Gathering SusuIbu.com - Taman Tasik Permaisuri

mama kamariah "penaung susuibu.com'
while mama busy with the food, ayah lepaks with maira
nyum nyum - satay marveles 'haatiehashim' top food of the day..
View all 12 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net